• Valentínska pošta

          • Valentínska pošta ❤🩷💗

            Dnes sme si u nás na škole už tradične spríjemnili deň valentínskou poštou, ktorú v priebehu dňa adresátom roznášali naši valentínski poštári. 🤗

            Váš Žiacky parlament 👋

          • Jubilejný XX. Školský ples 

          •  

            V sobotu 11. februára 2023 sa v komjatickom kultúrnom dome konal JUBILEJNÝ XX. ŠKOLSKÝ PLES, pod záštitou Základnej školy s materskou školou Ondreja Cabana v Komjaticiach a Združenia rodičov a priateľov školy.

            Do nádherne vyzdobenej sály vstupovali hostia, ktorých vítala pani riaditeľka školy Mgr. Marta Gocníková s manželom Mgr. Marekom Gocníkom, predsedom ZRPŠ pri ZŠ.

            Pani riaditeľka v slávnostnom príhovore poďakovala prítomným za priazeň a popriala zúčastneným príjemnú zábavu.

            Slávnostný prípitok predniesol pán starosta obce Peter Hlavatý. Nasledujúci úvodný valčík otvoril jubilejný XX. Školský ples. Do tanca hral skvelý Dj Roland. Tradičným sa stal aj fotokútik s témou pánskeho a dámskeho klubu či balónová fotostena. Úspech mal aj selfiebot, ktorý zhotovoval plesajúcim hosťom krásne fotografie.

            Hostia si mohli pochutnať na výbornom jedle, chutnej torte, ovocí, slaných dobrotách, alkoholickýxh a nealkoholických nápojoch. Výbornú kávičku či cappucino si mohli vychutnať v coffebare.

            Súčasťou programu bolo i žrebovanie tomboly. Výťažok z tohtoročnej tomboly: 3740,- EUR, bude použitých na vybudovanie exteriérového basketbalového a hokejbalového ihriska v areáli školy.

            Počas prestávok hrala ľudová hudba v podaní ľudovej kapely AKM.

            V sále vládla veselá, príjemná a priateľská atmosféra a hostia sa pri výborne namixovanej hudbe bavili až do skorého rána.

            Veľké poďakovanie patrí všetkým plesajúcim hosťom za ich účasť na plese, sponzorom, darcom tombolových cien, firme Luma baby za nádhernú plesovú výzdobu, AdelkaStudio za selfiefoto, žiakom našej školy za pomoc, členom organizačného tímu i všetkým tým, ktorí svojim úsilím prispeli k úspešnému priebehu XX. ročníka školského plesu. ĎAKUJEME!

            Milí hostia, veríme, že ste sa cítili dobre, ďakujeme Vám za Vašu účasť a tešíme sa na Vás v budúcnosti.

            Príspevok: PaedDr. Lucia Repková, Foto: Ing. Michal Repka

          • Ôsmacke okienko do dejín priemyselnej revolúcie

          • 👍

            Žiaci 8.A a 8.B triedy dostali na hodine dejepisu jasné zadanie - spracovať nejaký významný objav, vynález či osobnosť priemyselnej revolúcie. Výsledky ich práce posúďte sami. Milí moji, ďakujem Vám za skvelé práce a ppt  prezentácie, z ktorých mnohé mali vysokú úroveň a boli plné zaujímavostí, obrazových materiálov či citátov popredných vedcov a vynálezcov tejto doby. Osobitnú pochvalu si zaslúžia úchvatné vlastnoručne vytvorené modely jednotlivých vynálezov: úžasné vzducholode od Emy Hlavatej,  Lei Bartovej a Elišky Mulinkovej, motorové lietadlo od Emy Bulkovej, dynamit od Andreja Zajička, rádioprijímač od Soni Sobonovej a Paulíny Borbélyovej a detailné nákresy Štefánikových vynálezov od Rebeky Kuželovej.

            👏👏👏

            Mgr. Miroslava Müllnerová, nadšená dejepisarka

          • Školské kolo chem. olympiády

          • 9. 2. 2023 sa uskutočnilo školské kolo chemickej olympiády.                                  
            1. miesto: Rebeka Kuželová  VIII. A.                                                     2. miesto: Tomáš Karas IX.A.         
            Blahoželáme a budeme Vám držať palce v okresnom kole.
            PaedDr. Katarína Hanesová
             

          • Poďakovanie

          • Žiaci z krúžku Mladý záchranár si vyskúšali nové pomôcky. Vestu na nácvik Heimlichovho manévru, resuscitačnú figurínu - dojča a AED - trenažérový defibrilátor. Z pomôcok sa veľmi tešíme  a ďakujeme vedeniu školy.

            PaedDr. Katarína Hanesová

          • Piatkové vysvedčkové kino 

          • Piatkové vysvedčkové kino 

            Dnes sme si ako odmenu za polročné vysvedčenie dopriali film Kocúr v čižmách v nitrianskom Mlyny Cinemas. 😎😊

            Žiaci 5.A, 6.A, 6.B a ich triedni učitelia Mgr. Vaško, Mgr. Andočová a Mgr. Müllnerová

          • Chalúpka

          • Takúto krásnu chalúpku vytvorili žiaci IV.B triedy na hodinách výtvarnej výchovy a pracovného vyučovania s pani zástupkyňou M. Maďarovou

          • Nová školská kolekcia - hlasovanie

          • Krásny deň všetkým,


            máme pre Vás jedno skvelé prekvapenie!
            Do školy prichádza nová školská kolekcia a ste to práve Vy, kto rozhodne o jej podobe! Hlasujte do 8.2. o tom, ktorý z trojice motívov sa  ám páči najviac. Víťazný motív potom použijeme na vytvorenie celej kolekcie, kde nájdete nielen mikiny ale aj tričká, čapice, batohy a ďalšie kúsky :-)
             

            Hlasovať môžete tu: https://schoolsunited.cz/hlasovani/4a31d708